
ایحاد ترس و اعمال ترور نه فقط از سوی طالبان که می توتند در شیکه های اجتماعی نیز واقع شود
ایرانیان نه فقط از سوی آمریکا ، که ازسوی هموطنان خود نیز منع سفر به وطن خود را دارند !!!!
در پی ایجاد ممنوعیت برای سفر بدون ویزا برای یکی از هموطنان ( خانم رعنا رحیم پور کارمند رادیو بی بی سی ) ، یحثی در میان ایرانیان و د رشبکه های اجتماعی مطرح شد . در یک طرف طیف که ایرانیان دو نمونه آنرا در مطلبی تحت عنوان “رعنا رحیم پور از قر دادن با پرچم جمهوری اسلامی تا ممنوع الورود شدن به آمریکا ” و یا در این مطلب “پشت هر خبری که این روزها در بوق و کرنا میکنند یک خبر دیگر است که قرار است از شما پنهان شود. (این داستان: رعنا رحیم پور) در سایت ” بالاترین ” دیدیم .
در مطلب اول ، نویسنده با قرار دادن تصویری از ” رعنا ” در کنار پرچم جمهوری اسلامی ، می خواهد به خواننده این موضوع را القا کند ، که ایشان به ایران رفت و آمد دارند پس حتما ایشان با وزارت اطلاعات سر و سری دارد . این مقاله در عین حال از اینکه با به اجرا در آمدن مقررات جدید ، اقا زاده ها نمی توانند به آمریکا رفت و آمد کنند ، عملا از وضع این مقررات حمایت می کند . هر چند که ” جان کری ” برای آقا زاده ها راح حل پیدا کرده و اگر فردی برای امور تجاری به ایران سفر کند مشمول این محدودیت نمی شود . در مقاله ای دیگر نویسنده به حریم خصوصی ” رعنا رحیم پور ” تجاوز کرده و ادعا می کند که ایشان خواسته است با به دنیا آوردن فرزند خود در آمریکا ، از امکانات خاص این موضوع بر خورد دار شده و بنا بر این علت عدم صدور مجوز برای وی به آمریکا ، بار دار بودن وی بوده است .
در بر خورد با موضوع مقاله اول من معتقدم که هر ایرانی ازاد است که به ایران سفر کند یا نکند ، چرا بعضی از هموطنان ، عذم امکان سفر برای بعضی از ایرانیان دیگر را یک ارزش تلقی کرده و با این موضوع بر خوردی از نوع ایجاد سلسله مراتبی از افراد صاحب این ارزش و فاقد این ارزش ، سعی در تخطئه گرابش سیاسی مخالف خود را دارند .
نویسنده مطلب ” رعنا رحیم پور از قر دادن با پرچم جمهوری اسلامی تا ممنوع الورود شدن به آمریکا” معتقد است چون ” رعنا ” با پرچم حمهوری اسلامی عکس گرفته و به ایران هم رفت و آمد می کند پس ” عامل جمهوری اسلامی ” است . ادعایی چنین بزرگ و استدلالی چنین خفیف . ایا همه ایرانیان باید مبارز حرفه ای ضد نظام بوده و طبعا نتوانند به ایران سفر کنند وگرنه عامل نظام هستند ؟؟ ایا همه ایرانیان باید مانند من و بسیاری دیگر از پرچم ممهور به نشان نظام اسلامی متنفر باشند وگر نه عامل نظام هستند ؟ ایا با این بر خورد های افراطی ، می توانیم برای آپوزیسیون هوادار جلب کرده و هوادارن را به اعضای فعال مبارزات ضد جمهوری اسلامی تبدیل کنیم ؟ جالب توجه است که لینک این دو مطلب در ” بالاترین ” از سوی مخاطبین ، نمرات قابل توجهی گرفته است
خود موضوع خواست مسافرت به ایران حق شخصی هر فردی است و هیچکس حق ندارد با تعرض به حقوق شخصی دیگران عملا مرتکب خشونتی اجتماعی شود .
در مقاله دوم ، نویسنده می گوید ، ” رعنا بار درا است و …….”
باردار بودن ایشان موضوعی شخصی و اینکه ، مقامات سفارت به این دلیل به وی اجازه سفر نداده اند نیز موضوعی میان ایشا ن و مسئولین فرود گاه است . چرا باید به خود اجازه دهیم بدون اینکه حقیقت قضیه را بدانیم در مورد انسان دیگری ، احکامی به این سنگینی ، صادر کنیم . ایا این بر خورد ها بیانگر اعمال خشونت مستقیم در بر خورد با یکدیگر و تجاوز به حریم شخصی افراد به بهانه مباره سر نگونی طلبانه نیست . من خود نیر سرنگو نی طلب بوده و چون چشم دیدن ایران اسلامی را ندارم سالهاست که به ایران سفر نکرده ام ، اما این بخودی خود برای من هیج حقی ایجاد نمی کند که به دیگرانی که چنین بر خوردی نمی کنند ، تعرض کرده و انان را پایین تر از خود بدانم . در بهترین حالت ما حق داریم موضع خودمان را تبلیغ کرده و سعی در جذب دیگران را داشته باشیم . با به کار بردن کلمات موهن نسبت به مخالف مفروض نظرات سیاسی خودمان ما د رحقیقت با اعمال و ایحاد ترس می خواهیم دیگران را به تمکین واداریم اما درنتیحه فقط خودمان را از ارتباط با مردم محروم کرده و از امکانات چنین ارتباطی محروم می کنیم .
. ایا این خود مصداق مستقیم ترور فکری تحت پوشش مبارزه با نظام اسلامی نیست ؟ . آیا ما ایرانیان ضد نظام هم با حزب الله و داعش و تروریسم نسیتی ذاتی داریم ؟

حزب الله در ایران بدترین نوع خشونت را بر علیه مخالف شیوه زیست دینی به کار می برد . ما نباید به باز تولید خشونت بپر دازیم
در پایان شاهد خبر موضوع که در سایت صدای آمریکا منتشر شده هستیم .
به نقل از سایت فارسی صدای آمریکا
ماموران امنیتی فرودگاه لندن از سفر یک مجری و خبرنگار تلویزیون فارسی به آمریکا جلوگیری کردند.
رعنا رحیمپور، مجری و خبرنگار بیبیسی فارسی میگوید که به دلیل داشتن تابعیت دوگانه بریتانیایی-ایرانی، مشمول تسهیلات صدور ویزای آمریکا نشده و از سفر به این کشور محروم شده است.
خانم رحیمپور روز سهشنبه در توییتر خود خبر داد که برای یک سفر شخصی عازم آمریکا بود اما در فرودگاه لندن متوجه شد اجازه سفر به ایالات متحده را ندارد.
ایالات متحده آمریکا طی توافقنامه لغو متقابل روادید به اتباع ۳۸ کشور جهان اجازه میدهد تا بدون ویزا به این کشور سفر کنند. اما این تسهیلات با تصویب کنگره آمریکا دچار تغییراتی شد و از جمله مقرر شد هر شهروند این ۳۸ کشور که از مارس ۲۰۱۱ به ایران، عراق، سوریه، و سودان سفر کرده باشد، برای ورود به آمریکا باید درخواست ویزا کند.
این قانون همچنین افراد تبعه یکی از کشورهای مشمول توافق معافیت ویزا که تابعیت ایرانی، سوری، عراقی، و سودانی نیز داشته باشند را برای ورود به آمریکا ملزم به دریافت ویزا می کند. به نظر میرسد که این بخش از قانون باعث جلوگیری از سوار شدن خبرنگار بیبیسی فارسی به هواپیما شده است، چرا که او با استناد به وبسایت وزارت خارجه بریتانیا، گمان میبرده قانون جدید از ابتدای ماه آوریل اجرایی خواهد شد و از طریق سامانه ESTA اقدام کرده بود.
این سامانه اینترنتی برای دریافت اجازه ورود به آمریکا مورد استفاده قرار میگیرد. حداکثر زمان درنظرگرفته شده برای پاسخگویی در این سامانه، ۷۲ ساعت است و خانم رحیمپور پس از این مدت با سفارت آمریکا در لندن تماس گرفته است. به گفته او، مسئولان سفارت پیشنهاد کردهاند تا به فرودگاه برود و آنجا با دفتر سامانه ESTA تماس بگیرد.
این خبرنگار دوتابعیتی می گوید که در آن تماس تلفنی به او گفته شد چون تابعیت ایرانی دارد باید به طور حضوری به سفارت آمریکا در لندن مراجعه کرده و ویزا بگیرد. اما دیگر فرصتی برای این کار وجود نداشت و او پروازش را از دست داد.
مصوبه اخیر کنگره آمریکا در ایجاد محدودیت در روند صدور ویزا که با امضای ریاست جمهوری ایالات متحده به قانون تبدیل شده است، پیش از این باعث نگرانی و اعتراض مقامات ایرانی نیز شده بود.
وزیر امور خارجه ایران روز دوم دی ماه گفت که در نظر گرفتن محدودیتهای جدید برای سفر به آمریکا، چنان چه “عین قانون” کنگره اجرا شود، نقض توافق هستهای است. اما آقای ظریف به استناد مکاتبه با وزیر خارجه آمریکا گفت دولت آمریکا میتواند قانون جدید ویزا را طوری اجرا کند تا برجام نقض نشود.
بسیاری از مهاجران ایرانی ساکن اروپا نیز از تبعات اجرای این قانون ابراز نگرانی کردهاند. این قانون در داخل ایالات متحده نیز مخالفانی داشت از جمله سناتور هری رید رهبر اقلیت دموکرات در سنای آمریکا، که پیش از این گفته بود مشتاق لغو تغییرات اخیر در برنامه معافیت از ویزا موسوم به “ویزا ویور” است. چون احتمال دارد بر شهروندان حوزه انتخابیه او، از جمله آندره آغاسی بازیکن مشهور تنیس که پدرش متولد ایران است، تاثیر بگذارد.
Leave a Reply