به وبلاگ کاوه فرزند ملت خوش آمدید
ببینید چگونه دختران قهرمان ما را د رخیابان و روز روشن تحقیر می کنند و کتک میزنند

از همان روزی که ” خمینی ” بنیانگذار نظام دروغ و ریا و اختلاس و فساد اسلامی در رهنمودی به فرزندان حزب اللهی خود به آنان گفت برای حفظ نظام فاسد اسلامی می توانید دروغ بگویید ، شراب بخورید و یا هر کار کثیف دیگری را مرتکب بشوید ، خشت اول پایه های نظام فقیهان کج بنیان نهاده شد و تا ثریا کج خواهد رفت و ما مردم باید تکلیف خودمان را با این نظام کج نهاد روشن کنیم . ببینید ، بشنوید کسی را که دستگیر می کنند نه یک جنایتکار دزد حزب اللهی ، نه یک قاتل ، نه یک اختلاسگر ، که یک دختر یا زن ایرانی است که بنظر اوباش زن و مرد حزب اللهی گشت ” بد حجاب بوده است .ببینید به وی دستبند می زنند ، بشنوید و ببینید با چه خشونتی با وی رفتار می کنند . ببینید برادران وی را که به دفاع از وی بر خواسته اند چگونه مورد ضرب و شتم قرار می دهند و دستگیر می کنند .
.زمان شاهد باش که اوباش حزب الله با مردم ما چه می کنند ، سران نظام اسلامی بهوش باشید که هزاران ” کاوه فرزند ملت ” به خونخواهی بر خواهند خواست و در انقلابی که به کمک همین مردم بر پا خواهیم کرد در فش های کاویانی را بر خواهیم افراشت و فقها این ضحاکان ماردوش را سزای سختی خواهیم داد و هر حزب اللهی را از روده هر آخوندی آویزان خواهیم کرد . انتقام این تحقیرها را از شمایان خواهیم گرفت . روزهای سختی در انتظار شما حزب اللهی ها خواهد بود . مرغان آسمان به حالتان خواهند گریست . کاوه فرزند ملت .
****************************************************************************************************************************************
با چهره هفت هزار جاسوس گشت ارشاد آشنا شوید . هر حزب اللهی جاسوس است مگر آنکه خلاف آ ن اثبات شود . آ
انقلاب رنگی در ایران انقلابی به رنگ سرخ خواهد بود


پاسخی بگذارید