ההתנהגות האכזרית, המעליבה והמאוסה ביותר של כוחות הביטחון הרוסיים עם ארבעה אנשים שהואשמו בביצוע פעולות טרור במהלך מתקפה מזוינת על בניין עיריית קרוקוס בקרסנוגורסק ב-22 במרץ 2024 זעזעה את העולם. אפשר לשאול, האם מעשיהם של ארבעת הנאשמים אינם מגעילים? כן, אבל מה ההבדל בין ממשלה, שהיא הסימן הגבוה ביותר של הציוויליזציה האנושית בהסדרת היחסים החברתיים, לבין קומץ טרוריסטים? .
הממשלה אוכפת את החוק והטרוריסטים נגד החוק, הממשלה המתורבתת וקומץ טרוריסטים פונדמנטליסטים איסלאמיים נגד הציוויליזציה האנושית בעוד שהממשלה מציגה את הסימנים הגבוהים ביותר של ציוויליזציה ויחסי אנוש.
העם והממשלה שהתכופפו עד הקצה להתמודד עם קומץ מחבלים ואמרו שיש לטפל באנשים המואשמים בפעולות טרור בצורה לא אנושית, גם האנשים האלה ירדו מהציוויליזציה והתבררו כקומץ גנגסטרים, מחבלים ופונדמנטליסטים. הם קבעו את הגבול.
בסרטונים הזמינים ברשתות החברתיות אנו רואים שכוחות הביטחון הרוסיים ביצעו פעולות תגמול מגעילות נגד הנאשמים, למשל, כרתו אוזן והכנסתה לפה, כרתו את איבר המין ועוד. פרצופים. האם ממשלת רוסיה אינה שולטת בפעולותיהם של סוכניה?
האם אתה יודע שאפילו הפשיסטים של היטלר לא התייחסו כך לעצורים שלהם? העם הרוסי, שבעצמו גאה במאבק בפשיזם של היטלר והיום נמצא באוקראינה יחד עם אלה שהם מאשימים שהם פשיסטים, התמסר כעת לזעם ולטירוף של מספר כוחות ביטחון ואנשי צבא והביא בושה לעם הרוסי ולממשלה.
במהלך הפגישות שלי עם אנשים רוסים ואפילו עם מתנגדי המערכת הפוליטית השלטת ברוסיה, הם נטו לתמוך באלימות זו, ואפילו פוליטיקאי ממוצא טג’יקי המתגורר ברוסיה, רג’אב ספרוב, דרש מעצר ומשפט של קרובי משפחה והורים של מואשם.
אל תשכח שמיליוני אנשים ממוצא רוסי חיים במדינות מרכז אסיה ומוסלמיות. כל מי שמכיר את המדינות המוסלמיות של מרכז אסיה ואפילו הקווקז יודע שתושבי האזור הזה הם מאוד פרו-מערביים ומוסלמים. המשך העימותים האלימים בין קבוצות גזענים רוסים ומהגרי עבודה ממרכז אסיה והקווקז ברוסיה, שעליהם מדווחים כעת מעת לעת, עלול להוביל לעימותי תגמול בין עמי מדינות מרכז אסיה לבין המיעוטים הרוסיים החיים באלה. מדינות. ויגרום למלחמה בין תושבי המדינות הללו, ממשלותיהם והתנגשויות אתניות אלימות. אלימות מולידה אלימות, ולא ניתן לפתור שום בעיה באמצעות נקמה.
העם הרוסי מעורב כעת במלחמה באוקראינה, שלדעתו היא מלחמה לא רצויה. החזרה על מלחמות מסוג זה עלולה להחליש ולהחליש את רוסיה, מה שיוביל בסופו של דבר להתפרעויות ולמחאות אתניות במרכז אסיה ובקווקז. אויבי העם הרוסי, הם בדיוק מחכים לאירועים האלה.
נשיא רוסיה ולדימיר ולדימירוביץ‘ פוטין, כסמכות הגבוהה ביותר וסמלה של הציוויליזציה והתרבות הרוסית, חייב להתערב באופן אישי בעניין זה ולהימנע מפעולותיו של קומץ צבאי אכזר וחסר ידע בנושאים פוליטיים וחברתיים מורכבים ולהזמין את העם הרוסי תירגע וכמפקד סוכנויות הצבא ואכיפת החוק הפדרציה הרוסית מתנצלת בפני תושבי טג’יקיסטן.
Leave a Reply